Struka zove
HUMANI, KREATIVNI I STRUČNI

Ovo je priča o školskoj božićnoj kavani iz Zaprešića

I ove godine nas u prosincu iz ugostiteljskog kabineta zaprešićke Srednje škole Ban Josip Jelačić mame prekrasni mirisi i okusi, kao i ukusne delicije u kreativno osmišljenom ambijentu.

Čekaju nas prave kreacije vještih slastičara, kuhara i konobara a kada k tome pridodamo da oni sve to rade u humanitarne svrhe, tada je okus još bolji....

Udružili su su 1., 2. i 3. razredi kako bi napravili zajedničku akciju prikupljanja novca za naše „hakače“ - maturante, te im dali mogućnost da odu na izlet na kraju školske godine, kako bi im ti dani koje su proveli u školi sa svojim školskim kolegama i stručnim učiteljima ostali u što ljepšem sjećanju. Našlo se na meniju ukusnih palačinki, tost, te različite vrste toplih napitaka po pristupačnim cijenama.

Svi su sudjelovali u novčanim prilozima na početku, kako učenici, tako i njihovi mentori, te stvorili početni kapital za pripremu prekrasnih kreacija.

Planiraju oni još takvih aktivnosti za Valentinovo i za Uskrs.

Ovom aktivnošću žele se njihovi stručni učitelji odužiti učenicima završnih razreda za sve prigodne domjenke i aktivnosti koje su proveli tokom svih godina i u kojima su sudjelovali.

Pitali smo učenike koji sudjeluju u ovoj humanitarnoj aktivnosti što misle o tome. Evo njihovih razmišljanja:

Branimir, Daniel i Matej se slažu da je ideja odlična i jako im se sviđa ideja kavane.

Lea se nadovezala, kako je kavana odlična i ima jako ugodnu atmosferu sa još boljom hranom i toplim pićima.

Lijepo je kada se male ruke slože......

Komentari

Još nema komentara na ovaj članak. Budite prvi!